بانوی پارسی

« از هر دری سخنی »

مواد لازم برای خاگینه :

۱- هویج متوسط = ۳ عدد

۲- تخم مرغ = ۲ عدد

۳- بکینگ پودر = یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه شربت :

۱- آب = یک دوم پیمانه

۲- شکر = یک پیمانه

۳- محلول زعفران = مقداری

مواد میانی برای خاگینه :

۱- گردو = ۵۰ گرم

۲- هل = یک دوم قاشق چایخوری

۳- دارچین = یک قاشق چایخوری

۴- گل سرخ = یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

۱ - هویج ها رابا رنده ریز رنده کنید ، سپس تخم مرغ ها  و  بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۲- درون یک تابه کوچک را کمی چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و بعد مقداری از مواد را در تابه ریخته و روی آن یک دم کنی قرار دهید و صبر کنید تا خودش را بگیرد ، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد.

۳- خاگینه را چند دقیقه در شربت قرار دهید ، سپس خاگینه ها را از وسط تا کنید تا بشکل نیم دایره درآید. چنانچه مایل باشید می توانید مجدداً آن را تا کنید تا به شکل مثلث درآید. مواد میانی را با هم مخلوط کرده و داخل خاگینه ها را با آن پر کنید. در صورت تمایل می توان روی خاگینه را با گردو تزیین کرد و در صورت نیاز به گرم کردن مجدد باید آن را روی کاغذ روغنی گذاشته و به مدت چند دقیقه در فر یا ماکروفر قرارداد.

طرز تهیه شربت :

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس محلول زعفران را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید .

نکته : در صورت دلخواه می توانید مقداری محلول زعفران به مایه خاگینه نیز اضافه کنید.

نوشته شده در سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1389ساعت 22:57 توسط رهگذر| |

Design By : nightSelect.com